taxi limuzin

Leány és legénybúcsú

Ezeken az eseményeken a limuzinok bérlésével, tudunk olyan feladatokat megvalósítani, melyet a társaság talál ki a leendő házasulandók számára. A limuzinnal így egyszerre tud mozogni a társaság, a helyszínek között. Célszerű mind a leány és legénybúcsút egy időpontban, de különböző limuzinban tartani és egy megbeszélt helyen találkozni egy közös fotózásra. Ajánlott a chippendale/ sztriptíz táncos igénybe vétele.


Randevú

Ha régóta készülsz arra az alkalomra, hogy extra dologgal lepd meg partneredet, úgy ajánljuk a limuzinnal való megjelenést. Erre az eseményre kiválóan alkalmas a pink Cadillac limuzinunk.


Születésnap

Az évnek olyan eseménye, melyet az ünnepelt boldogan szeretne eltölteni a barátaival és családtagjaival. Erre a jelentős eseményre ajánljuk létszámtól függően, bármelyik limuzinunkat.


Valentin nap

Ez egy olyan alkalom, amelyen egy extra dologgal lepheted meg partneredet, ezért ajánljuk a limuzinnal való megjelenést. Erre az eseményre kiválóan alkalmas a pink Cadillac limuzinunk.


Helloween parti

A parti helyszínére való érkezést, teheted emlékezetesebbé. A társaság létszámának megfelelően lehet a limuzin flottából választani.

Limuzinok Kínálatunk Áraink Kapcsolat limuzin és klub étterem video http://limo-king.hu
taxi limuzinok ford limuzin hummer limuzin hummer daddy limuzin fekete hummer limuzin cadillac limuzin

Ezt a taxit biztosan nem fogják az orra előtt leinteni!
Ez az Ön személyes taxija, egy olyan utazás eszköze, amire örökké emlékezni fog. Az előkelően sikló sztárok és a világ gazdag emberei nem véletlenül utaznak ilyen exkluzív autókban: a taxi limuzin sokkal több, mint egy utazás.

Taxi limuzin: az ön kényelméért!

www.TaxiLimuzin.hu