taxi limuzin

Leány és legénybúcsú

Ezeken az eseményeken a limuzinok bérlésével, tudunk olyan feladatokat megvalósítani, melyet a társaság talál ki a leendő házasulandók számára. A limuzinnal így egyszerre tud mozogni a társaság, a helyszínek között. Célszerű mind a leány és legénybúcsút egy időpontban, de különböző limuzinban tartani és egy megbeszélt helyen találkozni egy közös fotózásra. Ajánlott a chippendale/ sztriptíz táncos igénybe vétele.


Randevú

Ha régóta készülsz arra az alkalomra, hogy extra dologgal lepd meg partneredet, úgy ajánljuk a limuzinnal való megjelenést. Erre az eseményre kiválóan alkalmas a pink Cadillac limuzinunk.


Születésnap

Az évnek olyan eseménye, melyet az ünnepelt boldogan szeretne eltölteni a barátaival és családtagjaival. Erre a jelentős eseményre ajánljuk létszámtól függően, bármelyik limuzinunkat.


Valentin nap

Ez egy olyan alkalom, amelyen egy extra dologgal lepheted meg partneredet, ezért ajánljuk a limuzinnal való megjelenést. Erre az eseményre kiválóan alkalmas a pink Cadillac limuzinunk.


Helloween parti

A parti helyszínére való érkezést, teheted emlékezetesebbé. A társaság létszámának megfelelően lehet a limuzin flottából választani.

Limuzinok Kínálatunk Áraink Kapcsolat limuzin és klub étterem video http://limo-king.hu
taxi limuzinok ford limuzin hummer limuzin hummer daddy limuzin fekete hummer limuzin cadillac limuzin

Láttam utazni és láttam kiszállni embereket egy-egy ilyen limuzinból.
Ezekből a limuzinokból. Az arcukon, a mozgásukon, a tartásukon látom: ők most egy másik világban jártak. Egy olyan világban, ahol ők a fontosak, ők az ünnepeltek, ők a sikeresek. Ez egy nagyon jó érzés. Miért ne adná ezt meg magának, jövendő üzletfeleinek, barátainak, szeretteinek?

Taxi limuzin: az Ön kényelméért!

www.TaxiLimuzin.hu